12 Temmuz 2012 Perşembe

Scrap Teacher Türkçe Altyazılı İndir


 
  Konusu: Nakajima, Yamada, Chinen ve Arioka çöküşün eşiğindeki bir okulun öğrencilerini canlandırıyorlar. Ve okula transfer olan bu öğrencilerin amacı okulu düzeltmek... 

Yapım Yılı: 2008 
Tür: Okul drama 
Bölüm Sayısı: 9 
Tema Müziği: Mayonaka no Shadow Boy ~ Hey! Say! JUMP


İNDİRME LİNKLERİ

Format: MP4
Site: Mediafire
Altyazı: Gömülü

Bölüm 1: Part 1 ||| Part 2
Bölüm 2: İndir
Bölüm 3: İndir
Bölüm 4: İndir
Bölüm 5: İndir
Bölüm 6: İndir
Bölüm 7: İndir
Bölüm 8: İndir
Bölüm 9 [Final]: İndir


  Konu itibariyle bu şekilde, bir nevi Gokusen'in ters versiyonu da sayılabilir. Klasik konusuna rağmen orijinal bir dizi bence. ^^ Aslında dizide her ne kadar herkesi çok sevmiş olsam da Takasugi apayrı bir karakterdi. Mimikleri, tavırları... Yamada harika bir oyunculuk çıkarmıştı. Hele şarkı söyleyen halleri daha bir ayrıydı. :D Bokura wa minna ikiteiru~ diye giden şarkı da uzunca bir süre dilimden düşmedi. :D 


  Benim için izlemesi zevkli, güzel bir diziydi. Ama siz öyle düşünür müsünüz cidden bilemiyorum. Çünkü benim için, içinde Yamada barındıran her şey güzeldir. ^^ O yüzden bana güven olmaz. Dermişim~ :D İzleyip de sevmeyen pek görmedim öyle diyeyim yani. ^^' Ama bu 4 şirin çocuğu izlemesi harikaydı benim için. :)


   Bu diziyi çevireli 2 yıl olmuş neredeyse, ama bölümleri durmadan tekrar tekrar konvert edip internete yüklüyorum. Çünkü her seferinde siliniyor. o.O Bu sefer boyutunu gayet küçük yapıp, mediafire'dan yüklüyorum, bu sefer ne zaman silinecek linkler merak ediyorum açıkçası. ^^' Umarım uzun ömürlü olur. :)


  Dizinin kendisi kadar müzikleri de çok değerlidir benim için. :) Hele sonuncu müzik, o müziği dizide dinlediğimi hiç hatırlamıyorum ama mp3'te dinlerken fark ettim ki dizide öyle harika bir müzik varmış. ^^' Müzikler çoğu yerde bulunmuyor, linkler ölü genelde. Bir de megaupload'tan sonra bulmak iyice zorlaştı, ve düzenli bir sunum yapmak istiyorum. :) 


Boyutu: 136 MB
Format: Mp3



  Ve dizinin tema şarkısı Mayonaka no Shadow Boy~! Eğer dinlediyseniz müziği ilk anda sizi kendine çekmiştir zaten. :) Bildiğiniz üzere şarkı JUMP'a ait. Şarkıyı da klibini de söyleyenlerini de çok severim. ^^ 


Format: Mp3
Boyut: 26 MB
Kalite: 320 kbps

İçerik:
01. Mayonaka no Shadow Boy
02.  School Kakumei
03.  Deep night Kimi Omou


  Ve dizi çekimlerinin bitimindeki o dokunaklı konuşma. Aslında acıklıdan çok şeker bir konuşmaydı. Yamada'nın ağlayışını bile seviyorum. ^^' O videoyu da koyacağım ama önce tekrardan düzenleyip upload etmem gerekiyor. :)

Umarım severek izleyeceğiniz bir dizi olur ve linkler hemen silinmez. :) 


2 yorum:

  1. Favori dizim :D Ne keyif almıştım seyretmekten :) Nelerine bayıldığımı tekrar yazasım var ama bıktırmayayım Nova'yı. Çok teşekkürler bu dizi için :)

    YanıtlaSil
  2. Yok, yok ne bıkması~~~ seve seve saatlerce konuşabilirim bu dizi hakkında, ama tuhaf görünmemek adına susuyorum. ^^' Bilmez miyim senin de ne kadar çok sevdiğini bu diziyi~~ :)

    YanıtlaSil