17 Eylül 2013 Salı

Diabolik Lovers: Haunted Dark Bridal Çeviri Duyurusu -Anime-


Yayın Tarihi: 2013
Bölüm Sayısı: 12
Tür: Romantizm, Doğaüstü, Harem

Çeviri: Nova ve Inori

Konu: Yui Komori, lisenin ikinci yılında babasının işleri nedeniyle ünlüler için olan bir gece okuluna transfer olur. Ve altı birbirinden farklı vampir kardeşle de aynı evde yaşamaya başlar. Hey gidi şanslı kız. :D

- KARAKTERLER -

Bu kısmı daha sonra yazacağım. :D


  Sonuç olarak Inori ile çevirisini aldık. Çok beklenen bir anime olduğu için, muhtemelen bir sürü fansub çevirisi olacaktır. Biz de Inori ile iki kişilik fansub olduk sayılır zaten. :D Hep içimde vardı bir de anime çevirsem diye düşünürdüm sürekli... ve... şimdi bu anime aşırı uygun oldu, bu yüzden çeviri listeme eklemek istedim. :) 12 bölüm olmasının yanı sıra bölümleri de bir o kadar kısa... sadece 15 dakikalık. :) Anime işlerinden pek anlamadığım için zamanlamasını da kendim yaptım bu seferlik. Ama yine de çevirisini yaparken, anlamadan bitti, çünkü dizilere kıyasla epe~y bir kısa. :) Sırf çok çevirmek istediğim için yani. :)



    Peki tek güzel yanı kısa olması mı tabii ki NAYIR~ Çizimleri ve müzikleri harika, enfes, harikulade~ ♥ Bakın kalp bilem koydum. :D Şimdilik sadece 15 dakikalık bir bölümdü bu yüzden ne kadar iyi ne kadar kötü bilemem ama iyi bir başlangıç yaptı anime. :) 


4 yorum: