21 Kasım 2011 Pazartesi

Myojo Ocak 2012 - Inoo Kei



 
Sadece bir saniyeliğine bakarsanız, biraz Osaka'daki kadınlar gibi görünüyor, değil mi? (güler) Ama son fotoğrafa bakınca, çok şirin bir hali vardı, ve normal halimden bayağı farklı, bu yüzden utanç verici… Bunun üzerine, ne tür ifadeler yapacağımı bilmedim, bu yüzden rahatsız bir görüntü çıktı. 
 
Benim de yapmak istediğim gizli bir değişim var. Hikaru’nun Ikemen Desu Ne'deki gösterişli sarışın saçlarını görünce, gerçekten harika olduğunu düşündüm. Ama sonradan renginin tutması için, birçok kez kuaföre gitti ve yanlarına çok özen gösterdi, gerçekten zahmet verici duruyor. Bu yüzden, sadece bir anlığına sarışın olmak istedim. Bu bir anlar bayağı bir tekrar etti (güler). Kıyafetlerden bahsedersek, o zaman pilot ya da istasyon görevlisi forması giymek istiyorum! Ciddi görünümlü bir üniforma hoş olacaktır. Dergiler için, önceden giydiğim bir liseli kız forması vardı, onu bir daha asla giymek istemiyorum. Çekimlerin ortasında, üzerimde mini etek varken lavaboya gitmem gerekti ve, “Bu kıyafetle erkekler tuvaletine girmek… ama, ama…” diye düşünmüştüm ve epey zor bir zamandı.
 
Üyelerin Yorumları:
 
Yabu-kun: T-shirt sündürülmüş! Dikkatli ol! Ve… bu ne hal?
 
Yuya: Hikaru-kun’un kıyafetlerini ödünç almış gibi duruyor. Bazen etrafı karıştırırken böyle pozlar verir.
 
Yuto: Bir sürü büyük top almışsın! Çocuğun falan mı var?
 
Keito: Inoo-chan, canın bir sürü top çekmiş! Hiç fark etmemiştim (güler). Böyle üniversiteye gidebilecek misin?
 
Dai-chan: Sol kolundaki bilezik, yukarı doğru kapanıyor.
 
Chii: Geçen yıl Hawai'ye gittiğimizde, pembe çerçeveli tuhaf bir gözlük almıştın, değil mi? O gözlüğü, o günden bu yana hiç taktın mı? Sanırım gözündekiler daha iyi görünüyor!
 
Hikaru: Şey gibi… hantal (güler). Inoo-chan düğmeleri düzgünce düğmelenmiş, üniversite formasıyla çok daha hoş görünüyor. 
 
Yama: Göz alıcı, ama beklenmedik şekilde güzel görünüyor. Normal zamanlarda böyle giyinmek iyi değil mi?



_____________________________________


Haklısın Ryosukeciğim, evde giymek için birebir. ^^



1 yorum:

  1. Ne eğlenceliymiş, özellikle ilk 3 yoruma daha çok güldüm. Teşekkürler çeviri için :)

    YanıtlaSil