20 Haziran 2012 Çarşamba

Yamada Yemek Programında! [Türkçe Altyazılı]



   Programı izleyeli uzun zaman olmuştu ve neyden bahsettiklerini çok merak etmiştim. Geçen gün gördüm altyazıyı, hemen atladım çevireyim diye. :D Altyazı epey bir kuralsız, upuzun altyazılar ve 3 satır hatta 4 satır bile var. Ama kimin umurundaki~ :D Böyle bile harikaydı. ♥ :) Yamada'ya şovun başından sonuna kadar bittim. O şef olan adam da az değildi. :D Video da tam yerinde durmuş. :D İndirme linkini de birkaç saate eklemiş olurum. :) 

6 yorum:

  1. Yamada'yı bir şeyler yerken izlemek insanın iştahını açıyor. :D Şov çok eğlenceliydi. Özellikle konser kısmı. I love you ~ :P
    Emeğine sağlık. Çok hoş bir çeviri olmuş. :)

    YanıtlaSil
  2. Vaaooo yeni bir çeviriii gelmişş:Dharikasın guzu^^ ,bayılmıştım izlerken şhowa,tr. altyazılı izlemek de şimdi daha çok zevk vercek^^^Çok teşekkürler canım:)

    YanıtlaSil
  3. Konuşmaları merak etmiştim. Sırf merakım gitmedi, çok da eğlendim :D Yamada'nın Tokyo Dome muhabbetine bayıldım, sonra mikrofonla şov yapmasına, sonra "kıvır kıvır"ına :D Amcayı da çook sevdim :D Çok eğlenceliydi. Ne kadar güldüm acaba?

    Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Şu kıvır kıvır'ı türlçe söyleyip kıvırsak bu kadar eğlenceli olmaz:DD

    YanıtlaSil
  5. Rica ederim, inanın çevirmesi de altyazı bir garip olmasına rağmen ok zevkliydi. :D

    O kıvır kıvır kısmı cidden çok eğlenceliydi. :D Ama ben şu ayakla yğurulan hamura çok takıldım. o.O :D Bir de Inoo'nun şurup olma nedenine aşırı güldüm. Çok iyi bir gerekçeydi. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende izlerken bi tuhaf oldum ayakta hamur işine,artık nasıl yapılıyosa o_O

      Benzetmeler süperdi canım:D

      Bu çocuğu yemek programlarına fazla çıkarmasınlar bence beş dakkada tabağı sildi süpürdü mubarek :DD

      Sil